VII Campus d’estiu i IV Colònies Amposta Parc 2024

Les inscripcions pels Campus d’estiu 2024 del CFS el Morell ja estan obertes, tant la inscripció com el pagament  s’ha de fer «on-line».
El pagament es farà des de la web, hi haurà PAGAMENT ÚNIC (un sol pagament en fer la inscripció) pels jugadors que facin la inscripció als Campus i que NO vagin a les Colònies d’Amposta.
Tots els que vagin a les Colònies d’Amposta Park, faran el PAGAMENT FRACCIONAT (import total de la inscripció, fraccionat en 3 quotes), el primer pagament es farà en fer la inscripció, el segon pagament durant el mes de juny i el tercer pagament abans del 5 de juliol. Tria la teva opció d’inscripció fent click al corresponent botó de sota.
En el cas del pagament fraccionat, la resta de quotes també s’abonaran des de la web, en les dates establertes s’aniran hablititant els corresponents formularis de pagament.
INFORMACIÓ VII CAMPUS I COLÒNIES 2024

Aquí teniu tota la informació dels Campus d’Estiu 2024 del CFS Morell, aquest any arribem a la setena edició dels Campus del Morell i per quart any organitzem les Colònies a AMPOSTA PARC, seguim creixent amb el vostre suport!

 

DESCARREGA’T TOTA LA INFORMACIÓ 
INSCRIPCIÓ COLÒNIES AMPOSTA        INSCRIPCIÓ CAMPUS D’ESTIU 
 

DESCARREGA’T TOTA LA INFORMACIÓ 
INSCRIPCIÓ COLÒNIES AMPOSTA        INSCRIPCIÓ CAMPUS D’ESTIU 
 

Los comentarios están cerrados.