Història

Història

Els inicis del club els trobem l’any 1992, any en què el Club Futbol Sala El Morell va ser fundat gràcies a l’empenta i compromís personal, d’en José M. Sánchez Siles.

La plantilla estava formada exclusivament per gent del poble, el club era petit i poc conegut i l’esport del futbol sala encara era molt minoritari en aquells moments.
A la foto del costat podem veure una de les primeres plantilles del C.F.S. El Morell, entre d’altres hi ha el seu fundador (d’alt tercer per l’esquerra) o els germans Serrano patrocinadors d’aquell primer equip (a baix, segon i tercer per l’esquerra).

A mesura que han anat passant els anys, el club ha anat guanyant prestigi. Hi ha hagut èpoques més bones que d’altres però sempre s’ha donat la cara, en totes les competicions en què s’ha participat.
La temporada 2006-2007, l’equip va aconseguir pujar a Preferent, fins ara la categoria més alta assolida pel club. Després de diferents alts i baixos finalment, la temporada 2012-2013 l’equip va aconseguir l’ascens a la Primera Divisió Catalana i des de les hores es manté en aquesta categoria.

Al voltant del 2006, es va crear l’equip de futbol sala sènior femení, equip que també ha donat moltes alegries al club.
Destacar especialment la temporada 2015, durant la qual l’equip femení, va guanyar el Campionat de la Copa Tarragona i el Campionat de Lliga de Primera Divisió

Els darrers anys el club ha tingut un creixement destacat, s’ha anat fent un nom entre els pobles dels voltants i ha adquirit protagonisme en les diferents competicions que ha disputat.
En l’actualitat el Club té dos equips el sènior masculí i el sènior femení, i es preveu que això no acabarà aquí sinó que el club té moltes expectatives de seguir evolucionant.

Un dels principals objectius del club és expandir l’oferta als més petits de la casa, obrint l’Escola de Futbol Sala El Morell, per tal de què nens i nenes de totes les edats puguin gaudir de l’esport del futbol sala al nostre poble.

…1, 2,3, MORELL !!!!

Los comentarios están cerrados.